Expeditie Robinson

In deze expeditie ga je de strijd aan met het andere team. De variërende proeven zijn uitdagend en zitten vol actie. Het maken van vuur, volledig vertrouwen op je zintuigen of die van één van je teamgenoten. Welk team beschikt over stalen zenuwen, het beste uithoudingsvermogen, de meeste kennis, kracht en evenwicht? 

 

Door de variatie in elke opdracht is er voor ieder teamlid iets te doen. Zet jij de juiste persoon in voor de proef?!


Enkele voorbeelden van de proeven zijn: Vuur maken, Balans opdracht, Boogschieten, Krachtproef, Katapult bouwen, Kokosnoot race etc.

 

Mocht jij als organisatie van jullie uitje meer willen weten over de inhoud van deze expeditie, neem dan even telefonisch contact met ons op. Zo houden we het spannend voor de rest van je collega's of vrienden!

 

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 16 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 25,00 p.p.


Arrangementen

Expeditie Robinson is een uitdagende activiteit vol actie en spanning. De Expeditie kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten of worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons Outdoor Café.. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. 
Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.