Lekker Eten & Drinken.

Onze eigen horeca is tijdelijk gesloten, wel bieden we leuke horeca arrangementen aan in samenwerking met onder andere het Duurzaamheidscentrum en de Bonte Wever gelegen aan de rand van het Asserbos en Camping de Ommekeer direct naast onze outdoor locatie aan de Baggelhuizerplas. Voor meer informatie en de vele mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Outdoor Camping Baggelhuizerplas

Direct naast onze Outdoor locatie aan de Baggelhuizerplas bieden wij arrangementen aan in combinatie met horeca op Camping de Ommekeer. De perfecte Outdoor beleving! Een heerlijke lunch, een drankje met een borrelplank of een uitgebreide BBQ. 

Duurzaamheidscentrum Assen

In samenwerking met het Duurzaamheidscentrum in Assen aan de rand van het Asserbos bieden wij horeca mogelijkheden aan zoals ontvangst met koffie, thee, een heerlijk stuk eigengemaakt gebak. Diverse lunchmogelijkheden of als afsluiting van een actieve dag een heerlijk buffet of BBQ.De Bonte Wever Assen

Perfect voor kleine en grote gezelschappen! In samenwerking met Hotel de Bonte Wever in Assen aan de rand van het Asserbos bieden wij diverse arrangementen aan. Kies jij voor een uitgebreid lunch- of dinerbuffet is restaurant Flinck! Of ga je liever voor een uitgebreid a la carte diner bij onze gezellige collega's in restaurant Dapper?!

Huis van Drenthe Dwingeloo

Onze nieuwste locatie! Combineer de leukste outdoor activiteiten met Eten & Drinken of vergaderen bij het Huis van Drenthe in Dwingeloo! Een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park het Dwingelderveld. Een ruime keus aan arrangementen geschikt voor jou en jouw collega's, vrienden, familie of teamgenoten.