Ontmasker de Mol!? | Avondspel |

Onze nieuwste activiteit tijdens de donkere dagen,

Ontmasker de Mol 2.0! Dit spannende avond spel is ideaal voor de donkere herfst- en winterdagen.

Deze activiteit begint al voor dat je aankomt op onze locatie.. 
In teams gaan jullie diverse opdrachten uitvoeren, echter is er een persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Deze persoon 'De Mol' zal vooraf door ons gebrieft worden en alle informatie krijgen om de activiteiten in de soep te laten lopen. Per opdracht kun jij met je team behoorlijke geldbedragen verdienen. Het doel: probeer zo veel mogelijk geld te bij elkaar te smokkelen en 'De Mol' te ontmaskeren. 

Lukt het jullie om de Mol er uit te pikken of gaat de Mol er met al jullie geld vandoor..? Niemand is te vertrouwen..
Mocht je als organisatie van jullie uitje meer willen weten over de inhoud van deze activiteit, neem dan even telefonisch contact met ons op. Zo houden we het spannend voor de rest van je collega's of vrienden!

Wilt u een compleet arrangement met bijvoorbeeld een heerlijk stamppot buffet vooraf of een drankje + hapje na afloop? Bel of mail ons gerust voor de vele mogelijkheden.

Informatie

Aantal personen Minimaal 8
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 16 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Nee
Kosten Vanaf € 25,- p. p.Arrangementen

Ontmasker De Mol is een uitdagende activiteit vol actie en spanning. Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten of worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons Outdoor Café. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. 
Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.