TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!

Kroongetuige

Jullie kruipen in de huid van een rechercheur om een moord op te lossen die in het bosrijke gebied rondom de Baggelhuizerplas is gepleegd. Jullie gaan in teams undercover op een speciaal voor jullie ingerichte basis deze moordzaak oplossen.

Wat er precies gebeurd is, weten we niet. Jullie moeten het doen met minimale aanwijzingen die in de omgeving van de Baggelhuizerplas zijn achtergebleven.  

Het onderzoek naar de moord wordt bemoeilijkt door één van de rechercheurs. Hij of zij weet wie het gedaan heeft en heeft zwijggeld gekregen. Deze Kroongetuige zal er alles aan doen om het onderzoek van zijn of haar collega-rechercheurs te laten mislukken.
Lukt het een van teams om de dader te ontmaskeren? Of is de Kroongetuige iedereen te slim af?

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 16 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 25,- p. p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.