TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!

The Phone

Tijdens deze zenuwslopende race tegen de klok ga je de strijd aan met het andere team. Jullie opdrachtgever zorgt voor de juiste informatie. Bij deze opdrachten zal de instructeur jullie een aantal tips geven om zo de opdrachtgever tevreden te houden. Bij iedere goed volbrachte opdracht krijgt het team een nieuwe locatie en een deel van de cijfercode.  
Is de cijfercode compleet? Dan zal de opdrachtgever contact met jullie opnemen en krijg je de coordinaten van de laatste locatie via een tekstbericht. Lukt het jou en je teamgenoten om als eerste de kluis te kraken? 
De activiteiten bestaan uit denk, doe en samenwerkingsopdrachten. Wilt u als organisator van uw uitje meer informatie over de inhoud van de activiteiten kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Op deze manier houden we het spannend voor de overige deelnemers.

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 14 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 25,- p. p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.