Archery Tag

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers.

Schiet jij als eerste de tegenstanders het veld uit? Outdoor Drenthe heeft een uitdagend speelveld en verschillende spelvormen.
Het is ook mogelijk om deze activiteit op uw eigen locatie te spelen, onze crew komt met alle benodigde materialen naar u toe. Voor grote evenementen en sportdagen maken we graag een voorstel op maat. 

 

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 17,50 p. p.


Arrangementen

Schiet jij de tegenstanders als eerste het veld uit? Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten of worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons Outdoor Café. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.