Beachvolleybal clinic

Met de voeten in het zand een leuke volleybal clinic van een ervaren volleybal trainer beleven? Op onze locatie bevinden zich 4 officiële Beachvolleybal velden. Perfect voor een leuke en leerzame clinic maar ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een sportdag of volleybaltoernooi met je team. 

Naast onze clinics kunt u de velden ook afhuren voor bijvoorbeeld een trainingsweekend o.i.d. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. 


Informatie

Aantal personen Minimaal 8
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 10,- p. p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.