Bierspelen

 

Het ultieme vrijgezellenuitje voor echte mannen!
Alle opdrachten staan natuurlijk in het teken van bier. Mega Beerpong, Bierpul schieten, Hopzak hangen, Bierfust slingeren et cetera. 

De activiteiten kunnen gespeeld worden in teams maar er kan ook een individueel duel worden aangegaan. Natuurlijk mag een speciaal biertje na afloop van deze activiteit niet ontbreken. 

Tevens is het mogelijk om de activiteit af te sluiten met een goed gevulde borrelplank of heerlijke barbecue. Horeca mogelijkheden zijn niet bij de prijs inbegrepen. 


Informatie

Aantal personen Minimaal 8
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 19,50 p.p.
Extra 1 consumptie p.p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.