Boogschieten

Een boogschietclinic voor uw bedrijfsuitje, schoolkamp, vrijgezellendag of familie uitje. Onze gecertificeerde instructeurs maken er een leuke en leerzame clinic van! We bouwen het rustig op, na een aantal rondes inschieten en een aantal tips gaan we een competitie schieten. Wie van de groep is een echte Robin Hood?

Boogschieten kan bij ons op locatie maar ook op uw eigen locatie bijvoorbeeld als een vergaderbreak of leuke activiteit tijdens een familie weekend. 

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 15,- p. p.Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het Outdoor Café., Ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.