Bootcamp Clinic

Bent u op zoek naar een sportief en uitdagende training, teamuitje of onderdeel van een sportdag? Dan is bootcamp iets voor u! Bij de bootcamp combineren we veel verschillende trainingsmethoden. Zo trainen we kracht, conditie en coördinatie.

Een leerzame maar vooral leuke clinic van een echte bootcamp instructeur! De instructeur zal het niveau aanpassen op de wensen van de groep daarom is deze clinic uitermate geschikt voor een sportief vrijgezellen feestje, uitdagend bedrijfsuitje of leuke training voor jouw teamgenoten.

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 8
Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Op aanvraag


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.