E-Chopper Tour Drenthe / Friesland

Op pad met een stoere E-Chopper is een belevenis op zich. Een strak blauwe lucht en een goed gezelschap, met een E-Chopper heb je voor even het gevoel dat je een echte biker bent.

                     

Met de elektrisch aangedreven E-Chopper zoef je geluidloos door het Drents/Friese landschap. Zo ontdek je de mooiste plekjes op een milieuvriendelijke manier.
Maak gebruik van de door ons aanbevolen routes om geen enkele highlight te missen. Uiteraard is het ook mogelijk je eigen plan te trekken over kronkelende paadjes, door avontuurlijke bossen of over prachtige heide.

Onze E-Choppers zijn voorzien van een telefoonhouder met oplader, op deze manier kun je op een veilige manier navigeren. 

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd Rijbewijs verplicht (scooter/auto)
Inclusief begeleiding Nee, wel krijg je een instructie en eventueel een routekaart of online route
Kosten Vanaf € 32,50 p.p.


Arrangementen

Een ronde op deze stoere E-Chopper kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten of worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons strandpaviljoen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. 
Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.