Mountainbike clinic

Onze mountainbike clinic is ideaal om kennis te maken met de mountainbikesport! Tijdens deze clinics komen alle basistechnieken en ondergronden aan bod. Heb je al ervaring op het gebied van mountainbiken? Ook dan is deze clinic heel erg leuk! Beginners- en gevorderden kunnen elkaar vinden in hun passie voor mountainbiken! Aan het einde van de clinic passen we al het geleerde toe wanneer er een tocht wordt gereden over de mountainbike tracks in de bossen van Assen. Bij Outdoor Drenthe willen wij je helpen je grenzen verleggen.

De clinic is inclusief mountainbike, valhelm, professionele instructeur, energiereep en een gevulde bidon. Er is helaas geen mogelijkheid om te douchen.

 

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 10
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 14 jaar 
Inclusief instructeur Ja
Beschikbaar op uw locatie Nee
Kosten Vanaf € 42,50 p. p.Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het Outdoor Café, Ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.