Schoolkamp

Een dagje weg met de klas of een meerdaags schoolkamp met de gehele groep! Outdoor Drenthe heeft verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk schoolkamp. Overnachten in een zelf gemaakte bivak, een legertent of lekker luxe in een groepsaccommodatie op loopafstand van onze activiteitenlocatie. Alle activiteiten kunnen in een arrangement worden samengesteld naar keuze.

Outdoor Drenthe organiseert schoolkampen voor groepen van 10 tot 250 personen voor elke leeftijd. Ieder schoolkamp krijgt van ons een programma op maat. Informatie en prijzen zijn op aanvraag.


Activiteiten

Er is keuze uit verschillende activiteiten en natuurlijk is het ook mogelijk om zelf invulling te geven aan een dagdeel of een avond. 

Overnachten

Voor een overnachting kun je kiezen uit een zelfgemaakte bivak, een legertent op het campingterrein, eigen tentjes op het tenten veld of een groepsaccommodatie van alle gemakken voorzien.

Eten & Drinken

Outdoor Drenthe kan dit compleet voor de groep verzorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit als organisatie zelf te regelen. Neem gerust eens contact met ons op of kom eens langs om alle wensen te bespreken, zo maken we er samen een onvergetelijk schoolkamp van!