Solex tour tocht

Trek die stoere lange jas aan en stap, volledig in stijl, op de Solex. Ga samen met familie, vrienden of collega’s op solex-avontuur. Op de solex rijden is een onvergetelijke belevenis!
Vanaf onze locatie start er een prachtige route door het Drentse landschap. Bij Outdoor Drenthe is de huur van een solex voor een compleet dagdeel, u heeft onderweg dus ruim de tijd om een terrasje te pakken. U kunt ook een goed gevulde backpack van ons mee krijgen!
U krijgt van ons een nieuwe 'oude solex' mee, mocht u onderweg toch pech krijgen dan komen wij naar u toe voor reparatie of een vervangende solex. Voor mensen die nog geen 16 zijn of geen certificaat of rijbewijs hebben zijn er elektrische fietsen beschikbaar, zodat iedereen toch deel kan nemen aan de solextocht. De fietsen dienen wel vooraf gereserveerd te worden.


Informatie

Aantal personen Minimaal 15
Tijdsduur ongeveer 3,5 uur
Minimale leeftijd 18 jaar
Inclusief begeleiding Instructie bij aanvang
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 57,50 p. p.
Extra; Lange leren jas en pothelm € 4,- p.p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het strandpaviljoen, ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.