Stand Up Paddle

Staand op een surfboard peddelen. Onze sup boards hebben een breed oppervlak, zodat je stabiel staat.  

Als je gaat suppen, dan krijg je een korte uitleg hoe het moet en krijg je een peddel mee op maat. Na deze uitleg kun je zelf het supboard op. Het begin is even wiebelig, maar het went al snel.  En wat meteen meegenomen is; het is een hele goede workout! Neem voor de zekerheid wel even een setje droge kleding mee. 

 

Deze activiteit is beschikbaar op:

Woensdag: starttijden tussen 13:00 en 16:00 uur 

Zaterdag: starttijden tussen 13:00 en 16:00 uur 
(Voor groepen vanaf 10 personen op reservering altijd mogelijk)Wil je er zeker van zijn dat er een Sup Board beschikbaar is dan kun je een gewenste dag en starttijd bij ons reserveren via het reserveringsformulier. Wil je graag binnen 24 uur komen Suppen? Neem dan even telefonisch contact met ons op!


Informatie

Aantal personen Minimaal 1
Tijdsduur per 30 minuten
Minimale leeftijd N.v.t. (Zwemdiploma verplicht)
Beschikbaar op uw locatie Ja, meer informatie hieronder
Kosten € 5,00

U kunt de Sup boards ook huren voor op uw eigen locatie bijvoorbeeld voor een familiedag of (water)sportevenement. 
Het huren is al mogelijk vanaf 10 Sup boards voor een dag(deel) of een heel weekend. Voor meer informatie en/of een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Arrangementen

Al onze activiteiten kunnen  worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons strandpaviljoen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. 
Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.