Teamgames

Ga de strijd aan met het andere team, welk team kan het beste samenwerken? Communiceren en elkaar vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk. Er komen verschillende opdrachten voorbij zoals; De Wandelende A, Bouw een toren met balken en touwen, katapult schieten, communicatie opdracht met portofoons en meer. 

De teamgames bestaan uit uitdagende opdrachten waarbij samenwerken een essentieel onderdeel is. Elkaar leren kennen tijdens een introductiekamp of nieuwe collega's ontmoeten met een bedrijfsuitje. Ook voor het verbeteren van de teamspirit kunnen deze activiteiten worden ingezet. De opdrachten kunnen in overleg afgestemd worden op de doelgroep. Ook de intensiteit kan worden aangepast op het verwachte niveau. 

 

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 14
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Minimale leeftijd 10 jaar 
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 17,50 p. p.


Arrangementen

Samenwerken staat bij deze activiteit voorop. De Teamgames kunnen perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten of worden aangevuld met een hapje en drankje bij ons Outdoor Café. Daarnaast kunnen de teamgames worden ingezet als vergaderbreak. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.