Vlot bouwen en varen

Samenwerken! Bij het bouwen van een vlot gaat het om communicatie, goed knopen, samenwerken en vooral veel lol maken. Welk team heeft als eerst het vlot klaar om te gaan varen? Wie is het snelst en welk team gaat met de prijs voor het meest unieke bouwwerk naar huis? Onze instructeurs laten u de fijne kneepje van het knopen zien.

Het vlot bouwen en varen is niet alleen uitdagend voor een sportdag of klassenuitje maar ook perfect voor teambuilding inzetbaar.

Deze activiteit kan ook op uw eigen locatie, de crew van Outdoor Drenthe komt naar u toe met alle benodigde materialen.

 

 

Informatie

Aantal personen Minimaal 15
Tijdsduur ongeveer 2 uur
Minimale leeftijd zwemdiploma verplicht
Inclusief begeleiding Ja
Beschikbaar op uw locatie Ja
Kosten Vanaf € 15,- p. p.


Arrangementen

Deze activiteit kan perfect in combinatie met één van onze andere activiteiten. Een actieve dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een borrel kan bij het Outdoor Café, Ongedwongen genieten met uitzicht over de Baggelhuizerplas. Voor informatie over de horeca mogelijkheden kunt u het kopje horeca bekijken of contact met ons opnemen. Outdoor Drenthe maakt graag een compleet arrangement op maat met uw wensen. Twijfelt u over de keuze van uw activiteit of arrangement? Mail of bel ons gerust met uw vragen, wij helpen graag! Zo maken we er samen een geslaagd uitje van.